Tombow dual brush pen pastel
Tombow dual brush pen pastel - jedno z wyposażenia dla artystów czy rysowników które znajdziesz w szerokim katalogu online sklepu internetowego Calligrafun.
2019-06-10, 10:05

Brush pen i inne dodatki dla rysownika

Twoim hobby jest rysowanie? A może Scrapbooking? Może zawodowo zajmujesz się rysunkiem komiksowym czy szkicowaniem?  Sklep internetowy Calligrafun to miejsce w sieci w którym znajdziesz niesamowity wybór wszelkich wszelkiego wyposażenia dla rysowników, szkicowników, architektów czy studentów ASP.  W naszym sklepie  dostępne są stalówki i obsadki, przybory do pisania takie jak pióra, pędzle do kaligrafii, ołówki, długopisy, brush peny pełne i puste  jak tombow dual brush pen pastel. Posiadamy także wiele odcieni tłuszczy oraz farb, papiery pergaminowe, do zaproszenie, do kaligrafii czy też planery oraz różnego rodzaju akcesoria do obsadek, piórniki, pistolety do kleju i wiele wiele innych.

Tombow dual brush pen pastel

Tomboy jest to japońska firma, która cieszy się bardzo dużą rozpoznawalnością wśród artystów, rysowników czy architektów. Firma proponuję serię dwustronnych Brush Penów z cienką końcówką oraz szeroką do powierzchniowego nanoszenia tuszu. Tombow dual brush pen pastel pozwolą ci cieniować oraz rozmywać kolory i uzyskiwać efekt akwareli. W sklepie Calligrafun dostępne są następujące kolory brush penów 062, 243, 452, 533, 623, 723.

Calligrafun